castellano

 

Participa a
l'Apps4Transparency!

 

 
  L'Apps4Transparency, impulsada per l'Ajuntament de Barcelona i amb l'organització de Barcelona Digital Centre Tecnològic, convoca al sector dels desenvolupadors, dissenyadors, ideadors i programadors, amb l'objectiu que participin en una marató de creació de prototipus d'aplicacions mòbils que afavoreixin
l'accés dels ciutadans a la informació de la gestió del govern municipal
.

Més informació a: www.bcn.cat/apps4bcnpro

Data: 19 de març de 2015

Durada marató: 8 hores en horari de 09:00 a
17:00 hores. La presentació al jurat i lliurament
de primer premi a continuació.

Consulta el Briefing i Bases AQUÍ
Consulta l’Agenda AQUÍ

Consulta els datasets disponbiles AQUÍ

Lloc: Espai Mezzanine de Barcelona Digital (Edifici Barcelona Growth Centre. Roc Boronat, 117, Planta A. 08018 Barcelona).

PLACES LIMITADES

 

INSCRIU-T'HI!

 

 
 
  Les seves dades de contacte formen part de la base de dades de Barcelona Digital amb la finalitat d'informar-lo de les activitats del Centre o d'altres que puguin ser del seu interès. Així mateix, les seves dades podran ser cedides a les entitats patrones, promotores i/o patrocinadores de l'esdeveniment al qual s'hagi inscrit. De conformitat amb allò disposat a la LO15/1999, conserva en tot moment la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i anul•lació de dades que podrà portar a terme mitjançant: Barcelona Digital baixes@bdigital.org Telèfon +34 93 553 45 40. Si no vol rebre informació dels actes organitzats per la Barcelona Digital, enviï'ns un correu electrònic a l'adreça baixes@bdigital.org amb l'assumpte "sol•licitud de baixa".