Si no visualitzes correctament aquest correu fes clic aquí

Desenvolupes solucions en el camp de la innovació urbana/smart cities?

La teva empresa pot ser seleccionada per participar en l'SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS 2015 amb l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona posen a la teva disposició dos espais que acolliran els projectes i empreses més innovadores enfocades a la millora de les ciutats i els seus ciutadans.

Emplena el formulari i participa en la selecció per tenir màxima visibilitat a l'espai de l'Ajuntament o de la Generalitat dins de l'Smart City Expo World Congress 2015. La data límit de presentació de sol·licituds és el 25 de setembre de 2015.

 

Què inclou l'espai?

 • Promoció a través de diferents canals de comunicació (programa, web, premsa, etc.).
 • 2 entrades per accedir a les conferències durant els 3 dies del Congrés (inclou accés a les conferències i networkings).
 • 10 entrades a l'Exhibition Zone.
 • Participació gratuïta en el Brokerage Event.
 • Inclusió en el catàleg oficial online d'empreses de l'SCEWC 2015.
 • Altres activitats reservades a confirmar.

Cost per a l'empresa seleccionada: 795 euros + 10% IVA.

Requisits obligatoris

Per participar en el procés de selecció cal:

 
  • 1. Breu descripció en anglès (màxim 100 paraules) i en català (màxim 100 paraules). Aquesta serà la descripció que es farà servir per al catàleg SCEWC 2015, així com en les accions de difusió i comunicació que la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona considerin oportunes. El vostre consentiment es considera implícit. Per aquest motiu, és important que el text sigui ENTENEDOR i DESCRIPTIU.
    
  • 2. Adjuntar un fitxer en format Power Point amb una presentació corporativa de l'empresa, en català, castellà o anglès. Màxim 15 diapositives. Nom del fitxer: Nom comercial de l'empresa.ppt
    
  • 3. Adjuntar un fitxer amb el logotip que desitges que surti en el catàleg (en format "traçat" o alta resolució: Freehand, Illustrator, etc.). Aquest serà el logotip que es farà servir a l'estand de la Generalitat de Catalunya o l'Ajuntament de Barcelona. Nom del fitxer: Nom comercial de l'empresa.ai, o Nom comercial.eps, o Nom comercial.fh11, etc.
 

El PowerPoint i el logo s'hauran d'enviar a través d'alguna web de transferència de fitxers, com per exemple: DropBox, YouSendit, etc.

A partir del 28.09.2015 rebràs confirmació de si has estat seleccionat i a quin dels dos estands, Ajuntament de Barcelona o Generalitat de Catalunya, et pertoca estar.


Criteris de selecció

Ser una pime catalana que treballa en el segment de negoci de la innovació urbana/smart cities.

El comitè de selecció tindrà en compte:

 • El vostre nivell d'innovació i originalitat del producte, servei o aplicació, les possibilitats d'escalabilitat i d'internacionalització.
 • Es valorarà el grau de maduresa o d'implementació en el mercat dels vostres productes, serveis o aplicacions.
 • Es valorarà l'impacte en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.
 • A l'estand de l'Ajuntament de Barcelona també es valorarà que l'empresa hagi o estigui desenvolupant solucions, productes i/o serveis per a la ciutat comtal.

Per ampliar aquesta informació, pots contactar amb Isabel Montals.

Dates establertes

25.09.2015: Data límit de presentació de candidatures

28.09.2015: Notificació de les empreses seleccionades per part de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona

29.09.2015: Fira de Barcelona contacta amb les empreses seleccionades

05.10.2015: Data límit per fer efectiu el pagament a Fira de Barcelona

17-19.11.2015: Smart City Expo World Congress

 

 

Promouen:

 

RSS  Twitter  video  LinkedIn

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer "Jornades i actes informatius", del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació. La finalitat és informar sobre accions estrictament relacionades amb la promoció de les TIC a Catalunya i portar-ne el control. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació: Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908, L'Hospitalet de Llobregat o al correu electrònic a info@idigital.cat.